Hoppas så mycket....

Jag är så jävla trött på FACEBOOK, det är så jävla tröttsamt och just nu så påminner det mig bara mycket om "hon" och det kommer aldrig att försvinna så då är det lika bra att jag försvinner därifrån, tyvärr!
____________

Min bok är klar nu, det är roligt och spännande såklart men även skrämmande för jag vet inte om jag lyckas sälja 100 exemplar som jag måste, förhoppningsvis med lite tur och engagemang från min sida så går det hem, jag hoppas iaf att några av mina vänner köper den även om den aldrig knog kommer få något bokpris till sitt värde.
____________

Jag gjorde en dum sak, en väldigt dum sak men vet inte om varför jag gjorde som jag gjorde, vet bara om att jag ångrar mig och skäms för det, fattar inte varför jag gjorde det.
____________

Hoppas att jag får något av jobben jag sökt nu för jag kommer inte klara av att gå hemma hela sommaren, min ekonomi kommer inte klara av det.
____________

Jag orkar inte vänta på beskedet om jag kommit in till högskolan eller inte, jag vill veta nu!
____________

Efter alla besvikelser i kärlekslivet så har jag nog blivit lite försiktigare med att gå och bli förälskad, känns som så iaf, jag vet inte varför men i bakhuvudet så går jag runt med tanken om att jag inte vill bli sårad igen. En tjej som jag träffat nu och som jag gillar hade jag nog helt blivit förälskad i för typ ett år sedan, men får leva i nuet och inte tänka på framtiden så mycket.
____________

Man förändras som person genom sina erfarenheter, om det är dåligt eller bra vetefan men det är nog naturligt.
____________


Jag är du, du är jag.....

"Jag ser dig men får inte uppleva dig, jag vill ha dig men vet inte om du vill ha mig, du kallas för lycka och jag hoppas du dyker upp i mitt liv snart.

Jag reser nu i förhoppning om att jag hittar dig snart, för med mitt tålamod så kommer äkta lycka och glädje.
"

Mitt namn är.....

"Men under en nyårsafton så skulle allt ändras för det var då jag fick en mersmak över vad tjejer kan ge en, rent fysiskt och psykiskt. Jag hade det så roligt som aldrig för, och när jag stod där och såg när raketerna avfyrades och smälldes, så kunde jag kosta på mig ett leende för det var äntligen nu jag fått kontroll över mitt liv efter några års berg och dalbana, en stabilitet. Efter det nyåret så börja jag tänka mer och mer på Carro, för nu hade jag allt egentligen för att kunna åka upp och hälsa på henne, men hennes uppgifter jag hade stämde inte och jag fick ingen kontakt med henne på det telefonnumret jag hade nerskrivet.

 

Det tog sin tid sen vips så hade jag hittat hon på internet, det var under en period där inget stämde för mig i det vardagliga livet så en resa till Jönköping skulle jag inte säga nej till, komma bort från allt med Malmö att göra. Vi fick tillslut kontakt och bestämde oss rätt så fort för att träffas helgen därefter, kontakten var intensiv dagligen, och vi båda två visste om att vi skulle ha en härlig helg framför oss. Nu var det minst sju år sedan jag såg hon senast, men hennes stora fina ögon fanns kvar, hennes leende som kunde få vem som helst att falla var där, men hon hade växt upp som människa.

 

Nu hade hon växt upp till att bli en riktig kvinna med former som bara gud kan ha skapat, jag kunde bara stå där med munnen öppen för jag trodde inte mina ögon när jag hoppade av tåget, var detta Carro, min lilla söta Carro från Skara sommarland. Vår helg var magisk och något som alltid kommer finns kvar i hjärtat som en varm del av mig, för jag kunde inte mer än le när jag tänkte på henne och våra sekunder, minuter och dagar tillsammans som var. Tyvärr så kunde vi inte träffas igen, inte just då, inte i vår värld tillsammans utan vi fick skiljas som goda vänner med förhoppningen om att det kunde bli vi två en dag i framtiden vilket jag accepterade för jag hade en härlig magkänsla på tåget hem om att framtiden var vi två tillsammans.

 

Jag tog en annan tågresa hem än resan dit, något längre restid var det men billigare och under denna resa så stannade tåget till i ett litet samhälle som heter Taberg, att jag skulle få träffa på en helt makalös och speciell människa där i framtiden kunde jag inte ens tänka mig medan resan fortsatte hem till Malmö. Det var härligt att komma tillbaks till jobbet måndagen därefter, det var med en särskild känsla jag steg in i lokalen redo för att sälja lite mynt till folk. Jag hade blivit rena storsäljaren nu, men jag trivdes inte med arbetet utan jag trivdes mestadels med arbetsmiljön, arbetskollegorna, ännu en gång så var jag så fascinerad över hur alla hade sin egen lilla historia att berätta."


.

Ibland så har jag mina egna funderingar över hur min framtid kommer se ut, de nästkommande veckorna och månaderna då. Just nu så fokuserar jag såklar mycket på min bok och att få ut den och jag kommer ge allt för att få den klar och för att itne gå minus på affären. Jag ser mig just nu att jag ger först ut boken, säljer mina hundra exemplar och ör nöjd med det, har en härlig sommar, där jag lyckas skaffa ett sommarjobb så jag får in lite pengar till kassan infrö flytten, sen ser jag mig plugga, trivas, spela fotboll på fritiden som hobby, kanske i någon mindre klubb, nya vänner och ha det allmänt trevligt. Jag har fått tillbaks suget efter fotbollen nu eftersom jag spelat rätt så mycket fotboll nu när det var underbart väder, så det tar jag gärna upp igen, försöka satsa på den kärriären igen och plugga till fritidspedagog. Men så klart så kommer plugget går först men det är nödvändigt att ha något vid sidan så det inte blir för tråkigt.

--------

Jag hade en helt konstig dröm inatt, där den avslutades med att musiken från Johnossi - Man must dance spelades och jag vaknar där jag mimar till just den låten, skumt men lite roligt.

--------

Även om allt skit går emot mig nu så tänker jag fan klara allt, som sagt, jag har gått igenom flera dödsfall och värre saker i mitt liv vilket ni kan läsa i min bok men det går alltid till en viss gräns för någon gång måste det vända.

Nästa bomb jag fick idag är att jag ska betala in 2600 kr till skatteverket, tack för den, jävla idioter på mina gamla jobb som betalar för lite skatt. Jag menar på nästan 7000 så betalade Sumo/skitjobbet endast 600 kr i skatt, va fan mindre än tio % är det, jävlar idioter.

--------


RSS 2.0