En sekund, ett liv, en känsla.....

Jag har tänkt på en sak nu dem senaste dagarna, jag är sämst med att va i ett förhållande, jag vill så mycket men får alltid så jävla lite tillbaks i ett förhållande, jag vet inte om det är för att jag är för snäll, för att jag vill så mycket gott mot någon jag älskar osv.

Jag satsar allt jag har, både pengarmässigt och känslomässigt, men ändå är det jag som sitter här ensam en söndag kväll, är det någon rättvisa i det, jag vet inte och vill inte veta.

Man blir ju bara så sur, allt jag har byggt upp och satsat på i 6 månader försvinner på några sekunder, här har jag byggt upp ett känsloberg med minnen från 6 månader, och allt rasar på en sekund.

Här har jag träffat en tjej som är mitt allt och en tjej som jag hjälpt och tagit igenom en storm när allt stormat i hennes liv, vem är det som får ta nyttja av allt det idag, jo en annan kille. Det är ingen jävla välgörenhet jag håller med på!

Jag kan inte hålla på och träffa tjejer och ge dem allt, trygghet, kärlek och självförtroende, när dem bara kan rasera allt på några sekunder och ersätta mig med någon annan på några veckor.

Det är tufft med kärlek, det är ingen som sagt att det är lätt men lite respekt borde man fan få för det man gjort, och inte behandlas som någon idiot.

Hon säger att jag är allt hon vill ha hos en pojkvän, det är inte det jag vill höra även om det är en fin komplimang, sålänge jag inte får vara med hon så bryr jag mig inte om jag vunnit på lotto.

Sen när hennes kompisar säger också att hon är väldigt lättfotad, då undrar man, va fan är det jag håller på med.

Allt jag byggt upp dem senaste månaderna är det någon annan som får utnyttja och det känns skit!

Även om det finns en chans att jag kan få tillbaks det i framtiden men hur roligt är det, om jag ska va ärlig så hade jag nog hllre varit singel livet ut än att gå tillbaks till hon där hon haft några andra innan liksom.

Jag kan erkänna, lite flyttar jag upp ditt för att sätta lite spratt i hennes huvud den dagen hon ser mig, men mycket flyttar jag upp dit för att äntligen få ordning på mitt liv, med en framtid.

Allt känns så mycket bättre när hon är helt borta ur mitt liv, och säg om jag skulle se hon till hösten när jag flyttat dit upp, så tror jag nog att mina känslor svalnat rätt så, för då har det ändå gått 5-6 månader.

Alla ord man litade på, alla ord man blev så glad över att få läsa, alla meningar som lyste upp ens dag, det är sorgligt ibland hur livet är uppbyggt, hur alla går igenom sorg någongång i sitt liv, även om det bara är så lite som att ens katt har dött, eller man missat bussen i spöregn och märker att nästa går om 1 timme, för det kvittar vad som händer, man blir ju alla ledsen, vissa mer än andra.

Man kan bara säga, välkommen tillbaks till verkligheten, med en spark i röven.

Men om jag går tillbaks till det här med att vara en bra och dålig partner i ett förhållande, jag vill så hemskt mycket gott åt min partner, åt den jag älskar och vill va med. Jag tänker så mycket på en sak att jag kanske glömmer alla andra saker runt om som kanske gör hon gladare.

I slutändan så är allt jag vill ha, det enda jag vill ha, lite kärlek, lite omtanke, lite närhet!

Verkligheten är så, att på bara en sekund i ditt liv, så kan allt bli så mycket bättre, eller så mycket sämre!

-----


If we ever meet again.......

Jag börjar bli lite nervös, desto mer jag tänker på flytten, fast nervös på ett positivt sätt! Typ känslan, äntligen, nu jävlar i det osv. Snart är det Mars, sen April sen sommar och sen höst och ett nytt liv, en nystart!

-----

Jag är nöjd med hur mitt skägg börjat växa, så ska låta det växa nu 1-2 månad till sen får jag se hur det ser ut, men vad folk har sagt och vad jag tycker själv är positivt! Det kliar inte lika mycket som början men det är lite jobbigt ibland som när man ska sova om man inte ligger rätt. Jag funderar på att färga det lite mörkare, typ brunt, nu nästa gång jag ska färga mitt hår, blir färgen inte bra så är det bara att raka av det helt vilket jag ändå ska göra snart.

-----

Har lite problem med akassan där jag betalat för mycket några månader i medlemsavgift, jag har betalat 235 kr när jag bara skulle betala in 99 kr eftersom jag är arbetslös, så hoppas det löser sig tillslut.

-----

Fick mina första pengar nu på länge, en check på 2835 kr som ska lösas in snart. Det är bra så kan jag spara lite till en bärbar dator som jag behöver till hösten. Sen vill jag också ta körkortet där jag nog behöver 2000-3000 kr, sen vill jag också göra en tatuering men det kommer nog få vänta några år.

-----

Har iaf bestämt mig nu att det är fritidspedagog jag ska satsa på först, så hoppas nu fan att jag kommer in, det är 40 platser så en plats borde jag kunna få. Den 10 april är det högskoleprovet, det kommer nog avgöra lite, jag längtar så!

-----


Still Counting.......

Varje dag är en seg jävla tråkig dag närmare sommaren, utan jobb och något att göra så är dagarna rena helvete, inget att se framemot så just nu längtar jag bara till sommaren och sen plugget!

-----

Om man trycker på February vid Arkiv här bredvid så ser man alla mina inlägg jag gjort, vet inte varför dem inte kommer upp annars!

-----

Om jag ska va ärlig så är det fortfarande tufft, alla minnen som är kvar, och även om man inte vill tänka på det så går det inte, och det känns värre när man vet att hon redan glömt allt och håller redan på skapa nya minnen just nu med en annan!

-----

Det är verkligen synd att det skulle bli så mycket skitsnack bakom ryggen efter allt, att vi nog aldrig kommer kunna träffa varandra utan att börja bråka, att jag känner att jag aldrig vill se hon igen i ögonen!

Jag är så trött på allt, för jag har fortfarande hennes sista ord i huvudet, "du är den enda och den perfekta för mig", "jag vill bara ha dig och ingen annan för du är allt jag vill ha", "jag vill inte förlora dig" osv!

-----

Men jag mår såklart bättre än tidigare vilket är härligt, nu måste jag bara få en vanlig vardag också och något annat att tänka på under dagarna!

-----

Jag saknar faktiskt One C, inte arbetet men arbetskollegorna och lönen, och det viktigaste, vardagen, man visste att man hade ett jobb och man hade fått in sina rutiner efter 1 och ½ år!

-----

Kollar mycket på serien Entourage just nu, den är bra men lite deprimerande för den utspelas i Los Angeles där det är typ sol året runt, så man får större längtan till sol om nu det ens går!

-----

När man är i ett förhållande och har det bra, så glömmer man fort att livet inte är en dans på rosor, för är man verkligen i ett bra förhållande så är man lycklig hela tiden, sen när man förlorar det, det är då verkligheten kommer tillbaks!

-----

Jag tränar iaf lite varje vecka, men vet inte till vad, jo visst det hade varit schysst med en snygg kropp på stranden men ärligt talat, hur viktigt är det?

-----

Jag har alltid haft en dröm, om att ta en enkel resa till Los Angeles och försöka slå igenom som skådespelare, eller något! Bara ta chansen och bo där i 2-3 månader, lyckas man inte så har man alltid en härlig historia att dra i framtiden haha! Men vågar inte resa själv när det gäller en sån stor sak som att bo där och försöka överleva på typ inga pengar!

-----

SNÖ, SNÖ och mer SNÖ! Hur länge ska det fortsätta, det är dagens fråga alla har på läpparna i Sverige!

-----


Hit it with.....

Jag känner mig stark, och äntligen har jag insett vilken skithög hon varit!

------

Varför ska jag gå runt och må dåligt när hon lever livet, varför ska jag gå runt och tänka på hon när hon inte tänker på mig, varför ska jag bry mig om hon när hon inte bryr sig om mig osv!

------

Det är som Johan sa idag, hennes ex, det är efteråt man tänker tillbaks och tänker, hur fan kunde jag må så dåligt över en tjej när det finns tusentals bättre tjejer där ute!

------

OS is the shit och det är roligt att det går så bra för svenskarna! Fast hur dåligt som helst med alla misstag av arrangörerna!

------

Hon skriver sms till mig men jag har inte ens det lilla minsta suget på att svara vilket jag inte kommer att göra, det visar att det går framåt!

------

En ny serie jag följer nu, Entourage, komedi, rätt så roligt, ska försöka se alla 3 säsongerna nu när jag kan!

------

Har haft problem med arbetsintyg och akassan nu ett tag men allt verkar som det löst sig och förhoppningsvis så får jag lite mer än 135 kr om dagen!

Det enda som krävdes var några samtal!

------

Det enda som kan få mig till att stanna här nere i Skåne är ifall jag träffar en tjej som jag verkligen blir KÄR i, gör jag det så får jag ta en funderare men som det ser ut just nu så är jag inställd på flytt och studier!

------

Idag blir det familjemiddag med mormor och min mamma, det bjuds på taco! Taco är lite av min favoritmat så får hoppas att jag har stort matsug sen, inte som dem senaste dagarna där jag fått kämpa för att få i mig lite mat!

Det är konstigt hur kroppen också reagerar på något som ett  "break-up"!

------

Just nu så vill jag bara resa, ha sommar och se framåt, singel eller upptagen kvittar, jag är ändå lika stark och jag har fortfarande lika bra vänner!

..... och nej, jag är inte bitter, att en tjej inte vill ha mig kan jag ta, det kommer ju komma fler i framtiden, det är hur hon avslutade allt som gjorde mig sur och arg och det är det som visar vem hon verkligen är!

------

Nu är det lördag så då får det bli en låt med fart i, helt underbar och det bästa med denna är minnet jag allttid får upp när jag hör den, B ägde låten!



Jojo....

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Because I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be,
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
But his money's hard to ignore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on

----------


All or nothing.......

Jag har aldrig gillat semlor och kommer nog heller aldrig att göra det!

------

Har anmält mig nu till högskoleprovet, så "steg ett" till det nya student livet är gjort, men har en lång väg kvar framför mig, mina planer är ju som sagt att komma in på Jönköpings högskola! Antingen så blir det till förskollärare eller fritidspedagog, svårt val, får d under vilket det blir nu!

------

Har iaf bestämt mig att jag först ska testa på och bo i ett studentrum om jag får tag på ett, sen om ett halvår eller ett år ta det vidare till en egen lägenhet, ska bli sjukt roligt!

------

Roligt att det är så mycket sport på tvn nu så man blir lite sysselsatt under dagarna, annars är det mest att man sover till 13-14 varje dag!

------

Imorgon blir det först att ge blod, sen lunch, göttans!

------

Jag är inte bitter, sur eller arg, eller jo det är jag, och det har jag all rätt att va också, för att från och med nu så kör jag min egen väg!

------

Jag är så glad över att jag har så bra vänner som ger så bra råd, och som är där och lyssnar när man behöver det, det är sånt man aldrig glömmer!

------


LOVE.....

Tänk så lätt det är idag att ersätta någon du älskar med någon annan där ute att älska, att man känner att man inte måste kämpa för kärleken för det finns fler kärlekar där ute!

SKIT.......

Hur känns det efter att haft ett underbart förhållande i 6 månader och sen inte betydda ett skit för den personen, att inte ens vara önskvärd i den personens liv, jag menar, hur fan kan man ändra så där på bara en månad från att gå till "vill åldras med dig" till "saknar dig inte ett dugg, inte som vän eller pojkvän"!

Det är typ det hon sa rakt ut idag, "Jag saknar dig inte alls i mitt liv"

Efter 6 månader tillsammans där vi varit varandras bästa vänner, där vi förstått varandra så bra mm!

------

Det är nu jag börjar inse att jag aldrig kommer få sova bredvid hon igen!

Att jag aldrig kommer få kyssa hon igen!

Att jag aldrig kommer att få grilla under sommaren med hon och hennes familj i solen!

Att vi kanske aldrig kommer att prata med varandra igen!

Listan är lång och jag är trött, trött på allt just nu, jag vill bara ha sommar och höst, sen plugg och ny framtid!

------

Jag är splittrad!

Strange things.......

Varför känns det som att gud straffar mig på något sätt genom att ta bort något jag älskar från mitt liv?

En av många frågar man går runt och funderar på men aldrig kommer få svar på!

Beauty.......

 

Jag såg en film igår där denna skönheten var med i, är hon inte sjukt söt eller vad?


Its Always Sunny In.....

Fan vad jag börjar tappa tron på kärleken och allt runt om det, det är så sorgligt, man ser ens vänner göra slut varannan dag för typ inget alls! Det är så sorgligt och jag blir så arg, är det så lite idag så behövs för att någon ska göra slut, tydligen! En viktig sak som jag tycker är något av det viktigast i ett förhållande är tillit, hur ska man kunna leva sina separata liv om man inte litar på varandra, att kunna ha sina egen fritid är ju lika viktigt som att ha saker gemensamt! Ska det vara så svårt att träffa någon som man kan leva med varann livet ut, i motgång och framgång, i sorg och glädje! Det tycker jag är fint men det är en overklighet i dagens verkliga värld!

-----

Jag har haft en period där jag hamnade i en depression nu den senaste månaden där jag gick ner 6-7 kilo och kunde knappt sova under nätterna, vissa dagar var dem värsta i mitt liv men med tiden så mår man bättre, för det viktiga är ju ändå att leva sitt eget liv och tänka på sig själv innan man tänker på andra. Jag har tom haft tanken om självmord men det hjälper ju ingenting i längden, smärtan och sorgen kanske försvinner fort men smärtan och sorgen ens nära och kära känner livet ut är inget roligt. Det är helt sjukt hur något som en tjej och kärlek kan göra en så här, jag förstår inte och kommer nog aldrig förstå, det är väl livets olösta frågor.

-----

Innan jag börja dejta och träffa tjejer så kunde jag ens inte tänka på vad som skulle hände efter en tjej, jag trodde det var så enkelt att man bara skulle gå vidare i livet och gå till nästa tjej som ville ha en! Jag var ung och dum, men jag trodde inte att kärlek kunde göra så man kände sig så här dåligt, jag trodde att kärlek vara bara toppen hela tiden, helt enkelt, jag förstod inte vad kärlek betydde! Men har man känt kärlek, har man älskat någon, det är minsann starka känslor och den människan kommer alltid ha en speciell plats.

-----

Jag har haft några förhållanden nu, men aldrig fått höra en tjej säga, jag älskar dig, det är också fan sorgligt, man börjar fundera om man verkligen är älskbar eller om man kanske är ingen, en nobody!

-----

Jag har stora krav på en tjej kan jag erkänna, helst utseendemässigt, är detta fel av mig, att jag inte nöjer mig med någon med dåligt självförtroende och får snabbt sex, jag vill ha någon med det speciella, hon behöver inte vara världens snyggaste så länge hon är världens bästa för mig. Hon ska sticka ut i mina ögon, kanske något speciellt som jag aldrig sett hos en tjej innan. Jag vet att en dag så står hon nog där framför mig, så nu får jag väl bara fundera på nuet!

-----

Är man i ett förhållande där allt är bara så perfekt, och man känner verkligen att man träffat den speciella, och så en dag där ens partner bara gör slut sådär en dag, så klart som fan att man börja tänka och fundera, vad är problemet med mig, är jag ful, gör jag saker fel, mm!

-----

Man har satsat och förlorat så mycket tid, kärlek, känslor, pengar, jag listan kan fortsätta hur lång som helst.

-----


Kärleken Väntar......

Ibland är tystnaden bäst, det är tystnaden som gör att jag kan gå vidare och satsa på mitt liv utan tanken, VI i mitt huvud hela tiden! Jag vill inte men det är ju som hela allt, jag vill inget men man får väl acceptera sanningen och fakta! Jag vill skriva, jag vill ringa, jag vill prata men jag vet att jag måste va stark denna gång, för jag orkar inte mer, tyvärr! En dag kanske men inte nu, nu låter jag tystnaden prata för mig, för som sag, det var detta du valde och ville, inte jag! En vecka känn som en evighet, som flera år av ensamhet och alla små saker som påminner mig hela tiden om dig förbannar jag för att jag har bestämt att jag inte ska va svag, utan stark!

-----

Jag har bestämt mig nu iaf, jag ska satsa på att flytta till Jönköping, nu är frågan bara om jag ska göra högskoleprovet om en månad, har en vecka på mig att bestämma!

-----

Det ska bli roligt nu ifall jag kommer iväg, ser detta som en nystart, som ett äventyr där jag ska växa upp och där jag får växa som människa! Alla nya vänner man kommer att få, all ansvar som gör en till en självständig person, det kommer vara tufft vissa stunder men jag har en positiv inställning till det!

-----

Jag vill bara att det ska vara sommar nu, har jag nämnt det!

-----

En härlig sak är att jag har min mamma stöd bakom mig med allt detta, flytt och studier i Jönköping, det hjälper verkligen i beslutet!

-----



Brolle - Världens Hörn

Jag är född i en liten by
i ett av världens hörn
Vid en landsväg där allt tar slut
och där älven har sitt krön

Jag är född i en liten by
och där är jag farsan son
det var längesen jag bodde där
men det är var jag kommer ifrån

Ett av världens hörn
Ett av världens hörn

Jag är född i en liten by
bland travarna av ved
Där skogen vuxit sig seg och stark
och människorna med

Jag har rest till en galen stad
med en himmel utav bly
Här är jag hemma, ändå inte alls
Jag är född i en liten by

I ett av världens hörn
ett av världens hörn

Om jag så reser till en annan värld
där dom gör mig till en kung
Hör jag ljudet av en älv och en skog
i mitt hjärtas rum
Åååh

Jag är född I en liten by
I ett av världens hörn
Vid en landsväg där allt tar slut
och där älven har sitt krön

Jag är född i en liten by
och där är jag morsan son
det var längesedan jag bodde där
men det är var jag kommer ifrån
Men det är var jag kommer ifrån

....

Jag har lust att åka upp till hon och bara be om en sista chans, att kräva att hon inte ska ge upp så enkelt men hon har nog redan gått vidare med en ny kille i hennes huvud!

Det är sjukt svårt, att lämna en tjej och försöka komma över hon, helst när hon är den speciella!

Nu börjar jag bli deprimerad igen och få ångest, det är inte bra!

Det enda jag ville va att få vara med hon, är det för mycket begärt, tydligen!

Svårt men.....

 

Så här mycket betydde alla våra minnen för dig!


Shit and hell..........

Fan så jobbigt detta är, yes jag gråter, det jobbigt eftersom det är så mycket glädje och fina minnen i dem bilderna, något som jag aldrig trodde att jag kunde känna!

------

Det känns jobbigt eftersom jag verkligen litade på hon, och jag har rätt så svårt att kunna lita på tjejer eller någon, jag har svårt för att kunna komma en tjej nära, kunna vara bekväm med en tjej! Nu måste jag bli det igen då för att kunna träffa någon annan och det känns skit, rent ut sagt, SKIT!

------

Jag trodde att alla minnen betydde något, att VI betydde något men ack så fel jag hade, hade det betytt något så hade du aldrig lämnat mig, aldrig gjort mig så illa som du nu gjorde!

------

Jävlar skit, det är så jag känner nu, jag har mått rätt så okej nu dem senaste dagarna men fan också!

------

Jag vill bara försvinna för alla dessa tårar känns som flera kilo tunga stenar!

------

Jag vill bara va lycklig igen, är det för mycket att begära i dessa dagar!

------


No more---------

Då är alla bilder borta, och jag känner mig gråtfärdig, fan också, men men, får gå vidare nu då, orkar inte blogga ikväll!

Yoga and me.........

Eftersom jag har kommit fram till att styrketräning inte passar mig så bra så väljer jag nu, att testa på yoga hemma till en början! Det är avslappnande och just det jag behöver just nu för att tänka klart, för som det känns nu så vet jag inget.

------

Jag vet inte varför men jag blir så glad när jag ser människor som varit gifta i flera år, som har en familj tillsammans, som har både en historia och framtid tillsammans, som helt enkelt är lyckliga med varandra!

------

Jag har ju inte så mycket i mitt liv just nu som jag kan va glad över så varför inte försöka må bra då, kroppsligt!

------

Fick se en bild på Paula idag, via hennes facebook, och hon fick mig att le igen, hade ni sett hon så hade ni också velat ha hon! Hon är så söt och snygg och speciell i sitt utseende, jag undrar bara om och hur jag ska ta första kontakten med hon sen lördags. Jag har inte så mycket att förlora så varför inte chansa ju.

------

Hela tiden så har jag trott att jag vill ha en muskulös kropp, vara stor och stark men jag har kommit fram till att det enda och det viktigaste är att må bra!

------

Hur dumt det än låter så saknar jag dig!

------


Paula, are you the dream gir......

Det ultimata inom svek och sorg måste va, "att hata"! Det ultimata inom kärlek måste va, "att älska"!

------

Jag kanske inte borde tänka så här men fan vad trött jag är på min familj just nu, min mamma börjar gå mig på nerverna typ varje dag, min syster och hennes man helst, kan knappt prata svenska, och det är just det som stör mig, att min syster börjat bryta i sitt moders språk när hon innan pratade perfekt svenska, han blir ju inte bättre på svenska när hon pratar som honom, och han har inte blivit så mycket bättre under dessa åren jag känt honom. Var gång familjen samlas, så är det han man hör, på sitt blattesvenska, man hör min mamma upprepa allt som hon sagt redan till mig, man hör min syster som inte ens säger en mening på korrekt svenska!

Jag pallar inte mer, utan jag vill flytta härifrån, till en ny stad där jag kan få nya vänner, ny framtid!

------

Paula, Paula oh Paula, det första jag såg var ditt leende, och det är allt som krävs för att få mig knäsvag! Nu hoppas jag bara att jag får en ärlig chans att få lära känna dig, kanske över en öl innan du reser men känner jag mig rätt, och om min otur fortsätter så träffas vi nog aldrig igen! Det är sorgligt men det är väl ödet som allt annat i detta "underbara" liv. Jag vet inte mer vad jag ska skriva mer än WOW!!!!!

------

Jag förstår inte, vad är det med februari månad och André, allt började förra året då jag hade min depp period under samma månad, allt kändes skit och jag ville bara försvinna härifrån, vilket jag gjorde också, till Jönköping!
Det var verkligen vändningen, jag fick en nytändning men jag funderar över vad det ska vara i år, för ännu en gång, så har jag hamnat i en liknande depression om inte ännu värre.

Jag vill så mycket i mitt liv men måste vänta 5-6 månader till för att det ska hända, om det nu ens händer! Jag orkar snart inte mer och jag behöver verkligen någon nytändning, ett jobb, en flickvän, en framtid, vad som helst!

------

Jag såg Josef Fares idag som var med i Skavlan, och det var något smart som han sa som jag fastnade för.

"Dagens människor letar så mycket efter den verkliga drömpartnern så att allt nästan blir overkligt!"

Det citatet tycker jag beskriver dagens värld rätt så bra, jag menar inte att man ska nöja sig med den första bästa där ute men någon gång så får man ta och bestämma sig för den man vill leva med!

------

Det värsta jag vet är när man chattar med någon som man kanske inte känner så bra, och när denna personen är så jävla seg, fast det säger väl också en sak, antingen så är hon inte så värst intresserad av dig, eller så är hon inte intresserad av någon pojkvän just nu!

------


Late night and lov.........

Jag kan fortfarande inte glömma filmen 500 days of summer, så underbart bra, något likt filmen Juno, sjukt bra musik, fantastiska skådespelare, och själva "storyn" i filmen var bra! Avatar, Snabba Cash, och den, det är dem filmerna som jag sett den senaste tiden som jag verkligen gillar, och alla är helt olika jämfört med varandra!

------

En jobbig sak just nu i mitt liv, det är detta förbannade körkortet, det känns som att de aldrig kommer att försvinna även om jag vet att det bästa är att jag tar det innan sommaren, innan flytten, innan studentlivet börjar för då kommer jag knappast ha tid eller pengar till det! Det hjälper inte till att det är så förbannat dyrt också att övningsköra, eller att ens ta körkortet!

------

Jag trodde att det var vi mot världen, ändå så står jag här ensam med en stor tomhet i livet.....

------

Jag börjar verkligen undra vad jag gjort för fel i detta livet, vad jag gjort för dumt, för att allt ska vändas upp och ner helt plötsligt är inte rättvist! Det jag gått igenom önskar jag inte ens min värsta fiende, hade hellre tagit all annan smärta än detta, för detta är sånt som tar direkt i hjärtat, något som känns i hela kroppen! Jag förstår inte vad som hände, och kommer nog aldrig att komma överfund med vad som hände, hatar gud mig verkligen så mycket så att han gör något sådant här mot mig, vad har jag gjort för fel i denna värld för att förtjäna detta!
Bara tanken får mig att vilja spy, och jag vill inte tänka eller känna så här! Jo jag vet att det finns fler tjejer därute, att jag nog kommer träffa någon snart men jag vill inte, JAG VILL INTE GUD!

------

En sak som jag inte förstår mig på  i denna värld just nu, som är väldigt vanligt tydligen eftersom det händer alla ens vänner känns det som! Det är att det är väldigt ovanligt idag att ett par håller ihop under en längre tid, att folk idag inte kan hålla ett förhållande mer än 6 månader. Det är sorgligt att se, för det är nog många människor som blir sårade, mycket känslor inblandade, men man undrar varför det är så just idag, IDAG! Jag har inget svar utan kan bara säga av erfarenhet att det känns som att det är svårare idag att älska någon än vad det var för typ 50 år sedan. Jag gillar inte tjejer som går från kille till kille, det är inga tjejer som får min respekt, och det är verkligen inga tjejer jag kan älska i framtiden! Nu behöver jag inte bry mig om att killar gör så också, för det är inga killar som jag söker efter utan det är tjejer som jag helst vill ha, haha.

Fast det blir jobbigare och jobbigare att älska någon verkligen idag och lita på varandra fullt ut, för en dag helt plötsligt så kan folk vakna upp, med känslan att hon/han inte längre har några känslor kvar, att hon/hon har ingen framtid tillsammans med den dem är tillsammans med!
Allt är så osäkert idag, med känslor, med pengar, med framtiden, så det  bästa borde nog vara att avvakta och ta dagarna som dem kommer.
Hur tråkigt det än låter kanske, så hade jag helst velat träffat min respektive, min framtida fru nu och redan nu kunna bygga upp något, jag ser det inte som något fängelse livet ut, jag ser det som något fint, äkta kärlek där man verkligen är bästa vänner och varandras älskare, det är så härligt idag att se äldre människor som har varit tillsammans i flera decennier och som verkligen älskat varandra i vått och torrt!
Men tyvärr är världen som den är, allt är bara så upp och ner, och det säger jag inte för att jag sitter här ensam, dumpad utan det är tankar jag haft länge nu, jag vill verkligen träffa den speciella redan nu men det är svårt när ens liv och ens känslor blir behandlade som ett spel!

------

Jag tror inte att man kommer få träffa ens drömpartner, om det är några som fått göra det så är dem verkligen lyckade, för det är verkligen svårt att träffa en tjej som tänker precis som du, som vill göra allt precis som du, som gillar allt du gillar, jag tror inte att det finns någon sådan där ute och skulle det finnas någon, så är nog väldigt långt ifrån en! Alla är unika på sitt eget sätt helt enkelt!

------


Night in malm........

Äntligen hemma, NHL, nudlar med smaken kyckling, Coca Cola mm......

------

Jag är inte redo för ett förhållande, just nu är det för jobbigt, och jag känner att jag helst vill va ensam i min ensamhet ett tag! Men det är svårt, för att jag vill gärna gå vidare och tänka framåt, få kontakt med nya tjejer men det känns inte likadant som det kändes innan man hade fått sitt hjärta krossat, innan man trodde att man hade träffade den rätta, den enda! Jag är ju så dum så jag får nog bara säga sanningen imorgon och fortsätta försöka ta mig ur detta själv, så som det är menat!

------

Jag förstår inte personer som är 40 plus, som är ute och dricker sig fulla en fredags kväll, är det inte då liksom man ska va hemma med sin familj, och ha lite fredagsmys, iaf i min värld!

------

Nu hör jag det kokas, JIPPIE!

------

Jag har märkt en sak nu under dagarna som passerat, jag kommer på mig flera gånger där jag tänker tillbaks, och önskar jag kunda få spola tillbaks livet 6, 5, 4, 3, 2 månader, helst 6 månader för då var det fortfarande varmt, André var kär, och livet lekte helt enkelt, jag mådde hur bra som helst och jag saknar det!

------

Det bästa som kan hända mig nu är att jag får ett jobb, en sysselsättning under dagarna, lite pengar är aldrig fel också!

------


Saknaden.....

Jag saknar dig, våra härliga samtal.
Jag saknar hur du alltid fick mig att le, oavsett hur jag mådde, du fick mig alltid att må bra.
Jag saknar att få berätta mina konstiga funderingar för dig, mina underliga tankar som ingen annan förstår.
Jag saknar att vara fånig med dig, att få uppleva saker med dig som var första gången för oss båda.

Jag saknar dig.

Och ju mer jag saknar dig, desto argare blir jag på mig själv. För jag känner att det här är helt och hållet mitt fel.
När ilskan på mig själv blir för stor då blir jag arg på dig. Arg för att du så lättvindigt slängde bort mig, och alla våra minnen.
Jag är arg på dig för att du inte ville kämpa, arg för att du inte tycker jag är värd det.

Men när ilskan så sakta försvunnit, står jag kvar här med en enda känsla.

Saknaden över dig.

En väldigt vacker kvinna minst sagt.....

 

Alicia Keys........<3


Antal besökare...

Detta blir ett litet spontant inlägg, men iaf, det är rätt så roligt att jag skriver här, med tanken om att jag har 0 läsare, såklart, det är mitt val men roligt är det. Orsaken är väl för att jag vill gärna ha denna bloggen privat, så man får skriva av sig lite, dem som läser det får gärna läsa detta, men än så länge så vill jag inte dela med mig av denna bloggen till mina vänner!

------

Det här med vänner ja, det är underbart, för det är verkligen så att när man mår som sämst, när man är nere i botten och vill försvinna, det är då ens riktiga vänner stiger fram och är där för en och det är en härlig sak som jag lagt märke till nu den senaste månaden! Jag är inte bitter mot mina andra vänner, men är bara lycklig för att jag ha så bra vänner som jag kan kalla "bästa vänner"! Tack för att ni, mina bästa vänner finns och jag hoppas och vill verkligen vara där dem dagarna ni kanske vill bara försvinna, vänner är lycka verkligen!

------

Jag gillar Succéduon med Anders och Måns som går på tv nu, riktig skånsk skit humor kan man säga! Kolla in några avsnitt vetja!

------

En gammal låt som jag alltid gillat som jag börjat lyssna på igen är Daniel Lemma, If I used to love you! En riktig favorit och han har gjort några sjukt härliga låtar, kan även rekommendera låten Haze!

Inget tar scenen i filmen Jalla Jalla, det är där låten blev känd så att säga, åhh den scenen är så grym och jag har lovat mig själv att jag måste göra något liknande för min framtida flickvän!
Liten förklaring till scenen, flickan och pojken har bråkat, så vill han göra henne glad igen med en fin picknick (hehe roligt att jag fick rätt på det ordet direkt)
så han ringer på dörren där hon bor, hno ser endast en liten tråd som hon ska leda hon till denna picknick, och när hon kommer fram så sitter han där med god dricka och mat, levande ljus och en filt! Det är så romantisk och varje gång jag upplever den scenen så drömmer jag mig alltid bort till den dagen jag får uppleva min "picknick"!

------

Härligt också att inte behöva bry sig så mycket om antal besökare, för jag vet hur många besökare jag har, 0!
Man brukar ju alltid tänka att när man startar en blogg, att man inte ska bry sig om antal besökare, men i slutändan är det ändå det som driver en, så fort det blir dåligt med besökare så blir det mindre inlägg och segare och skriva kanske, vad vet jag!

------

Nu ska jag se dagens avsnitt av Succéduon!

------


Another shitty day.....

Såg en riktigt bra film precis som jag kan rekommendera, den heter 500 days of summer!
Handlar om en pojke som möter en flicka, pojken blir kär medan flickan inte tror på kärleken, men med tiden så blir även flickan förälskad i pojken, och dem gör allt tillsammans och har det hur härligt som helt tillsammans! En dag vaknar flickan upp med känslan eller tanken om att hon inte längre är kär i pojken, och hon gör slut, han blir deprimerad för han har trott att hon var "den rätta"! Under samma dag så träffar hon sin framtida man på ett café, och dem träffas någon månad därefter och pratar med varandra som vänner, hon lyckligt gift och han fortfarande helt knäckt där dem kommer fram till att det finns inget som öde, utan bara slump!

-------

Sitter här och lyssnar på Lady Gaga, Speechless, sjukt bra!

-------

Dagarna bara försvinner och man längtar till sommaren, jag vill att det ska gå fort till sommaren men inte så här fort, eller jo fortare!

-------

Förstår inte varför jag blir nervös helt plötsligt varje gång jag får ett sms, skumt, som att hjärtat helt plötsligt börja hoppa snabbare! Hehe bara för det så kom det ett sms precis!

-------

Just nu så ser jag bara framemot att va singel ett långt tag framåt, jag orkar bara inte gå igenom allt som innebär "kärlek", alla känslor som man lägger ner, det är som jag alltid kännt, att älska någon är både positivt och negativt tyvärr, och just nu så är det bara nackdelar än fördelar!

-------


RSS 2.0