!!??!!??!!??!!??!!

"Jag hatar mig själv för att jag hatar dig"

Det är allt jag har att säga för det enda jag vill är att ta avstånd från dig, men du ska alltid ploppa upp någonstans.

Sen att du påstår att jag flyttar till jönköping för att förstöra ditt förhållande med din nya är helt absurt, för det klarar du nog av själv.

Jag säger ju att jag inte vill ha kontakt med dig även sen när jag flyttar, på vilket sätt förstör jag ditt liv då?

Det är nog lite för sent också att börja bry sig, för jag vet att det aldrig kommer att betyda något?

Nä, gör som jag och radera bort mitt nummer från din mobil, glöm allt som varit och gå vidare, med om jag känner dig rätt så kommer du inte att kunna göra det.

Det är verkligen sorgligt att vi  har gått från att vara varandras bästa vänner till värandras fiender, det ä rinte så jag vill ha det och det var också darför jag ville ta avstånd från dig direkt efter vårt "avslut".

Faktum är att vi fick aldrig ens något avslut och det är en sak som stör mig, att vi inte fick träffas en sista gång och prata ut om allt, nä du gav upp för lätt och det var ditt val och inte mitt.

Känner jag dig rätt så har du nog en ny pojkvän om ett år, sen en ny pojkvän året därefter.

Sen att du skriver till mig att du är glad över att du har en ny kille, seriöst hur schysst får man vara, vad tänker du med om du ens tänker då.

Att du har en baktanke med att skriva så förstår jag men det att jag fick sista meningen kommer nog störa dig några dagar framåt, och det är jag glad över för jag önskar dig verkligen ingen lycka.

Varför ska jag önska dig och han lycka till, så mycket är du inte ens värd.

"Det visar vem du verkligen är!"

.....

Jag är så jävla patetisk och kommer alltid vara, men som tur är så bryr jag mig inte om vad andra tycker om mig så ïngen far med det. Jag är så jävla trött på allt just nu, jag vill bort härifrån och starta något nytt för jag orkar snart inte vara kvar här, jag mår dåligt varje dag, tänker på samma saker hela tiden.'

Så vi får hoppas på att jag en dag försvinner så jag slipper all skit.

Jag vet itne längre vad jag känner, ena stunden vill jag slå sönder någon rent ur sagt, andra stunden så sitter jag här med tårar, hela mitt liv ha rvarit så här, upp och ner, jag orka inte mer snart.

Det enda jag vill är att må bra igen, tyvärr så är det långt ifrån mig idag.

-----

Jag hatar mig själv för att jag hatar dig!

.....

En människa kan bara följa dit hjärtat vill gå, och jag följer bara dit mitt vill ta mig.

Adventure.....

Jag tror att jag blivit förälskad, förälskad i en parfym, jag lyckades hitta ett doftprov här hemma och jag jag älskade doften direkt så nu har jag bestämt att den är den jag ska köpa nästa gång. Helt jävla underbar.


------

Sitter här och diggar till Michael Jackson låtar, riktigt schysst!

Nu har jag även kommit långt i min bok, är uppe i 50 A4 sidor, cirka 130 sidor i pocketformat.

ex convict....

En diskussion angående x och vara vän med sina ex, och jag håller med på alla punkter.

Detta kan jag tycka är en ganska konstig diskussion.
Vi får dela upp det man säger i olika fack för att förstå.

1# Många tycker att man kan vara vän med ett ex... Jag vet inte hur ni fungerar men jag brukar inte kyssa, pippa eller se mina vänner nakna. Men av någon anledning tycker ni att bara för att ni slutade med det så är man vänner. Ja ungefär som en alkoholist skulle säga - jag har inte druckit sprit på tre veckor så nu är det lugnt igen... Har man man en gång kysst, pippat och älskat varandra så har man en speciell relation med varandra, det går inte att ta bort. Det finns ett undantag då man ska behålla sin relation och det är när man har barn ihop.

2# Alla människor tänker olika och har olika värderingar... ja det vet alla så det är lite fjantigt att kommentera med det. Men att tycka att alla ska tänka likadant är lite trångt. - Jag skulle aldrig göra något med henne så varför oroar han sig?
Ja, man kanske inte oroar sig för att partnern ska ligga runt med sitt ex... om man har en partner som ligger runt så kan det vara med vem som helst. Jag skulle känna så här om min partner träffade sitt ex.
1. Jag vill inte sitta tillsammans med någon som har satt på min partner. Det funkar inte. Det är äckligt. Att sitta och se dom prata med varandra så skulle jag föreställa mig dom ha sex. Och om man inte gör det så är man nog lite trångsynt.
2. Varför måste hon vara vän med honom. Hon gjorde slut för att dom inte funkade bra ihop. Har hon så få vänner att hon måste vara vän med dom hon har legat med. Vad är det han ger som inte jag kan ge? Och om varför ville hon då träffa en ny.
3. Om jag känner så och hon skiter i det så antingen har hon känslor kvar för honom eller så skiter hon i vad jag känner och då är det inte lönt att satsa på varandra.

Så om man tror att partnern är orolig för otrohet för att den inte vill att partnern skall träffa sitt ex... lite trångt tänkt. Jag tycker det handlar om att respektera varandra. jag tycker att respekt är en av byggstenarna i ett förhållande.

3# vi leker med ordet ex som är ett prefix för föredetta... det vill säga ett avslutat kapitel. Så om man behåller relationen så är det aldrig ett ex. så om man är vän med ett ex är det som tidigare fast den ända skillnaden är att man inte ligger med varandra....... Ja det låter precis så jag vill att min partner ska ha det, när vi bjuder vänner på midsommar fest. 4 killar som är som en partner fast hon ligger inte med dom. Gud vad speciellt förhållande vi skulle ha. Det skulle vara jag och hon och 4 killar till som kände hennes hjärta.

True......

Jag vill inte vara din vän, förstå det!

Jag är rädd för att jag ska få känslor för dig igen så det är därför jag tar avstånd och kommer så göra livet ut.

Jag kommer aldrig förlåta dig för så som du sårade mig, för mig så är du inte värd det!

Jag försöker glömma dig och med tiden så kommer jag nog göra det helt, men även då så vill jag inte ens se dig.

Jag accepterar det faktum att du gått vidare och träffat någon ny men jag kommer aldrig önska dig lycka till!

Så sluta höra av dig för du kommer aldrig ändå få ett svar.

------


....

Ibland så kommer jag på mig själv med en eller två tåar i ögat, som om jag ska börja gråta.

Ena stunden så är jag glad, andra stunden så är jag deprimerad över allt just nu.

Is it true......

Jag var kanske dum som ljög för dig men jag gjorde det för mitt eget bästa, så här i efterhand så förstår jag varför jag sa det jag sa även om det gör ont att erkänna det.

Tyvärr.

Dum dum dum dum.........

Är jag dum eller, för det känns som så.

Jag gav allt under sex månader och fick så lite tillbaks, jag krävde ingen sex eftersom hon hade sina problem och jag trodde verkligen på att vi skulle ha det för eller senare. Nu i efterhand när jag säger det till vissa människor, inte alla men till några, när man kommer in på samtalet så får man alltid en konstig reaktion tillbaks som att man vore dum, när jag säger att vi aldrig hade sex under våra sex månader tillsammans. Jag var snäll och väntade, är jag dum för det, jag gjorde det för kärleken, för att jag trodde att jag skulle få något så mycket mer tillbaks än sex, är jag dum för att jag trodde det.

Jag får en reaktion av folk som om jag vore dum som väntade så länge, eftersom det påverkade vårt förhållande och gjorde att vi tappade gnistan och det speciella och angående det så kan jag hålla med, men jag var inte dum, jag var bara förälskad i hon, det var min dumhet. Folk blir så förvånade för det är väl vanligt att man har sex fort i ett förhållande, men det kanske inte är lika vanligt att folk finner äkta kärlek.

Faktum är att alla får ligga förutom jag och det gör mig lite frustrerad.

------

Boken är klar nu, så det är bara att gå igenom den först och sen korrekturläsa den innan den ska tryckas.

------

Nu har jag sökt in till högskolan så nästa steg är då att söka efter boende, spännande.

------


Soon.........

Jag sitter här i mitt i natten och längtar så mycket till hösten, för nu har sökt in till högskolan och det bästa är att dem har utökat antal platser då det är ju större chans för mig att komma in. Jag vill bort härifrån, känna av studentlivet i en ny stad där jag får växa upp och lära mig att ta hand om själv, bli vuxen och inte ha sin familj så nära, bli självständig för en gångs skull.

------

Konstigt nog så känns det som att jag inte hade flyttat om jag fortfarande varit tillsammans med hon, för då hade det bara känns som att man flyttar för hennes skull och inte min och det vill jag inte. Så jag gör detta för mig, och ingen annan vilket känns bra. Det hade inte känns likadant att flytta till en ny stad och ha sin flickvän där hela tiden, nu får jag börja om på nytt och ta hand om mig själv och inte ha någon där bredvid mig, nu är det lite mer självständigt.

------

Jag hoppas verkligen att jag kan behålla kontakten med mina närmsta vänner sen när jag flyttat, för även om jag får nya vänner där uppe så kommer dem aldrig förstå mig lika bra som ni mina närmsta vänner gör. Att kunna ha folk att prata med, som förstår mig och kan ge mig tips och råd, det är värdefullt och jag uppskattar det mer än vad ni kanske tror så vissa måste jag bara behålla kontakten med.

------

1.Fritidspedagog
2.Förskollärare

Så ser ansökningslistan ut, och båda två upp i Jönköping.

------

Snart köper jag mig en bärbar och snart ger jag ut min bok, hoppas bara jag kan fixa ett sommarjobb så är det perfekt.

------




Sanningen.....

En del av mig älskar dig fortfarande och kommer så alltid göra, en annan del vill aldrig se dig igen eller inte ha något med dig att göra igen.

Life is not easy........

Alltså jag mår inte bra, psykiskt, allt detta skitet som hänt tar hårt på mig och det börjar märkas.

Idag blev det familjemiddag då och efteråt så har jag bara ont i huvudet och är alldeles gråtfärdig, allt är bara så feloch jag gillar ingen i min familj förutom min syster och Lina då, min mamma pratar som en jävla utlänning nu också, mest för att dem två är där så dem förstår hon men jag får ont i huvudet bara när jag hör på det. Sen säger hon till mig, prata saktare så dem förstår, löjligt.

Tillslut så gick det så långt att jag hade ont i huvudet, och jag mådde så dåligt psykiskt så jag behövde luft, så jag gick därifrån och sa till dem här hemma att jag behövde lite luft så jag ska gå och köpa en pizza, och när jag kom ut och gick ett tag så börja jag gråta, det kom tårar, för jag förstår inte vad det är för konstig familj jag har, det enda jag vill ha är en vanlig familj, jag börja också tänka på det här med jessika och allt, så det blev för mycket på samma gång.

Det finns alltid något min systers pojkvän så påpeka på mig, idag sa han så smal du blivit, du måste äta mer bla bla bla. Eller när han kommenterade mitt skägg, "jag gå till loppis och köpa sån, så det försvinna" "mycket dåligt, kan bli allergin och mycket" som han sa det, det blir så jävla löjligt.

Det finns så många saker jag störde mig på alla idag, jag förstår inte, ska detta vara min familj.

Min mormor säger välkommen till familjen till min mammas pojkvän, haha som att det är något privilegium, så jävla löjligt.

Vad göra du idag?
Du kolla fotboll tvn?
Kom, äta nu ska vi.
Du gäst, först äta!
Vem säga, jag inte vill.

Så här pratar dem och det är så jävla frustrerande, jag klarar inte av sånt.

------

Jag har iaf några positiva saker från idag, en kompis till mig har haft körkort nu i över 5 år så ska försöka övningsköra med honom så jag tar det jävla körkortet till sommaren.

Det är också som så att på hans mammas jobb så behöver dem folk, vikarier, så han ska försöka fixa det till mig så jag får ett möte med chefen om att kanske börja jobba där fram till hösten och flytten. Vad det är för något, undersköterska typ på ett äldreboende, eller en hjälpreda med tunga lyft och småsaker.

------

Min bok håller jag fortfarande på och skriver, och det går bra.

Jag har kommit till ett kapitel i mitt liv som betyder väldigt mycket för mig, både till det positiva och negativa, någo tsom gjorde stor skada på mig då men även något som gjorde mig starkare i längden där jag är idag.

Det är kanske därför detta kapitlet tagit sån lång tid att skriva, inte för att jag har svårt att komma på något att skriva utan för att det finns så mycket jag vill få ut och skriva.

Jag har även bestämt mig för att skänka all vinst jag får in av denna bok till välgörenhet, och det håller jag fast även om den skulle sälja miljontals. Jag gör inte detta för pengar, utan för min del, för att det är en del av mitt liv till en ny person.

------


Keppa on the move.....

Jag förstår inte hur jag orkar med allt, hur jag klarar av att leva så här varje dag, men jag vet att framtiden är ljus för mig.

Nu ska jag inte säga ett sådant ord som hata men kommer inte på något annat just nu så använder det tills jag hittat det rätta ordet, mitt hat blir större och större för min mamma, hon behandlar mig som skit men jag är så van vid det, helst att bli behandla så av mina föräldrar. Eftersom hennes "pojkvän" inte har ett svenskt körkort så vill han ta det nu här i Sverige, men han har inga pengar eller något, då säger hon att hon kan lägga ut pengarna så länge tills vidare, va fan, jag hennes son behöver också pengar men har hon erbjudit mig några pengar, nej, jag har lagt ut över 10 000 kr själv på mitt körkort, inte en enda krona har kommit från mina föräldrar, och det kändes lite inombords att få höra det. Jag vill bara spy ärligt talat.

Det är långt framåt men jag längtar tills jag får egen familj, så jag kan äntligen ha en normal familj med mycket kärlek och omsorg, familjen som jag aldrig haft.

Nu letar jag bara efter sommarjobb, som jag kan ha innan jag flyttar så jag får lite pengar på kontot innan höst och plugget. Så det får jag försöka fixa, tänkt gå runt i stan en dag och söka.

Jag blir alltid så glad när andra i min omkrets är glada, folk som betyder något då för mig.

Livet är aldrig rättvist men det är inte heller orättvist.

------







Detta är min nya keps som jag köpte för endast 50 kr, ska försöka börja använda keps ibland nu under sommaren, kan bli schysst.

Keep on walking.....

Jag försöker skriva i boken men det är helt stop, det är en händelse som påverkat mitt liv mest och när jag försöker skriva om det så går det inte så bra för jag vill inte förstöra det genom att skriva det dåligt, men jag vill skriva om det för som sagt, det är en stor händelse i mitt liv.

-----


To the sky.....

Det finns vissa saker som jag aldrig kommer förlåta min mamma för, och jag funderar på om det är något som kommer att splittra oss i framtiden.

Jag vill bara skapa något nytt, något eget, något som är mitt och som ingen annan kan påverka.

”Ibland så vet man inte vad man gör men man vet att man måste ta ansvar för det”


Ett par ord.....

Jag sitter här mitt i natten och kollar på nhl (ishockey) och tränar armarna med hantlar, och undrar vem fan är jag? vad fan gör jag?

Det är inte min stil att träna kopiöst mycket, det är inte jag men sen allt hände så har det blivit jag, och tyvärr så är det ens förflutna som man inte kan ändra utan bara sin framtid.

Jag vill inte gå och lägga mig klockan 4 varje natt men ändå så har jag gjort det nu i lite över 2 månader, vad ska jag göra när jag inte kan sova, när jag är rastlös, den dagen jag hittar tillbaks till mig själv, den dagen kommer jag kunna sova tidigare, och jag längtar till den dagen.

Och allt detta för en tjej, för ett par ord, jag förstår inte.

Den dagen jag hittar mig, den dagen hittar jag vardagen igen.

Future and......

Jag har tre positiva saker i mitt liv nu, boken jag skriver, träningen och mina vänner.

Men det viktigaste är att jag har framtiden framför mig, fy fan vad jag längtar nu tills sommar och hösten.

Köpt nya manchester byxor idag.

-----


Mitt namn är...........

Jag pallar snart inte mer, ärligt talat, va fan är det för familj jag har, va fan är det för liv jag lever just nu, jag tycker inte synd om mig nu men kräver en förändring snart för jag orkar inte ha det så här längre.

Många har svikit mig genom åren så nu känner jag ärligt talat att det bästa hade varit att flytta och starta ett nytt liv, vilket jag kommer ju att göra till hösten men vill inte vänta.

Här står jag själv i detta helvetet, min mamma ska låta en tonårskärlek flytta in när dem inte träffat varandra ens på 11 år, en främling som jag inte känner, hur trygg är jag då när han ska bo här, hur säkert ska man sova liksom även nu om inget mord eller så kommer att hända.

Det värsta är väl att nu vissa dagar så har det verkligen känns bra och jag och min mamma kommit varandra närmre, men det var så klart innan han kom in i vårt liv, nu är allt detsamma igen där vi bråkar varje dag nästan, jag går runt och är irriterad över att han ska komma, och nu är han i Sverige. Fast första natten ska han sova hos sin bror, då undrar jag varför kan han inte sova där hela tiden så länge tills dem lär känna varandra igen, men jag fick höra nu under kvällen när jag tjuvlyssnade att det är hon som vill ha han här, det är hon som pushar på att han ska bo här när hon vet att jag inte är så glad över det, lyssnar någon ens på mig längre, jag är så jävla trött på allt.

Han är alban, svartsjuk, och kan knappt någon svenska, det enda gemensamma dem har är att han bodde här när dem var ungdomar som i min ålder, sen flyttade han tillbaks till sitt hemland, kom tillbaks för 11 år sedan då han var här på semester och hälsade på, jag har aldrig träffat honom, nu ska han sova här.

Nää, jag vill bara ha en enkelbiljett här ifrån, men vill inte lämna vänner som Benny, Bengt, Madde och Thim för det är ni som står mig närmast just nu.

Jag har till och med funderat på att kanske helt släppa kontakten med min mamma om hon fortsätter så här, tyvärr men jag kommer aldrig behandla mina barn så här. Det blir bara läjligt när hon kommer och säger att vi måste äta upp all grisköt i lägenheten för att han kommer imorgon, helt plötsligt får jag inte äta gris längre bara för att han ska bo här, jag är så jävla trött på detta!

Har har inget jobb, så han kommer nog gå hemma varje dag, fan jag måste fixa ett jobb så jag slipper han var dag i ansiktet på mig.

Men än sitter jag fast här, nu planerar jag på att flytta så tidigt som möjligt, helst tidigt i sommar.

Jag håller på och skriver min egen bok nu också, har kommit rätt så långt och jag tror nog att om jag fortsätter i detta tempot att jag kan vara klar om 2-3 veckor innan det är dags för att korrekturläsa den och trycka ett exemplar.

Det är något jag alltid drömt om och jag har bestämt mig att jag ska fixa det, inget ska få stoppa mig.

Här har ni ett exempel på hur bokens omslag kanske kommer se ut, eller två exempel, har inte bestämt mig om vilket det blir av dessa två? Vilken tycker ni jag ska ta?




Vilken fin underbar kvinna, något man bara kan drömma om.....

 

Jag älskar sista bilden, WOW....


Thåström.....

Det är nånting du lämnat kvar
En doft av alkohol och sav
O nåt du aldrig får tillbaks
För på mitt golv bland skärvor o glas
Finns en bit av ditt hjärta kvar
O alla tusen mirakel
Som jag lova dej en natt
Karenina
Karenina
Karenina

Jag har bilder av dig kvar
Alla partyn o bakfylledar
Din kropp dina andetag
O alla tusen mirakel
Som vi lovade varann
Karenina
Karenina
Karenina

Jag förstod aldrig orden som du sa
Aldrig varför vi två var ett par
Så medan jag väntar på ett svar
Ska jag kyssa ditt hjärta i kras
Här på mitt golv bland skärvor o glas
För jag har inga mirakel
Att lova nån i natt
Karenina
Karenina
Karenina

Mitt pussel blev aldrig klart
Jag ser ditt hjärta brinner klart
Som en cigarett i mitt askfat
(Som nåt man aldrig får ha kvar)

------



RSS 2.0